A apărut statuia gladiatorului Maximus, din ciocolată, în mărime naturală. Russell Crowe: „Veți putea să mă mâncați!”

Spread the love

Actorul în vârstă de 59 de ani, câștigător al unui Oscar a postat o fotografie cu sculptura, modelată după personajul său puternic Gladiator Maximus, realizată pentru festivalul de ciocolată din Malta.

„Unii oameni se aleg cu statui din bronz”, a scris Crowe pe X (cunoscut anterior ca Twitter). „Alții primesc statutui din marmură. În Malta, sunt fabricat din… ciocolată!!!”

Sculptura a apărut sâmbătă la festivalul anual de ciocolată Hamrun desfășurat în centrul Maltei, un eveniment care se pare că a atras 25.000 de vizitatori anul trecut.

Ajuns la a 13-a ediție, festivalul – care include și degustări și prezentări despre istoria ciocolatei – prezintă o expoziție de lucrări de artă de ciocolată. Subiectele anterioare l-au inclus Elvis, un Minion și pe Johnnie Walker – scoțianul reprezentant al mărcii de whisky.

Sculptura lui Crowe, care este în mărime naturală și cântărește aproximativ 150 kg, a fost realizată de Tiziano Cassar, care a creat și o reprezentare uriașă a lui Mickey Mouse pentru eveniment. Potrivit unei postări pe care Cassar a făcut-o pe Facebook, unul dintre prietenii săi a luat legătura cu Crowe pentru a-l informa pe actor despre dubla lui delicioasă.

După ore de muncă grea, ne-am bucurat prezentând două sculpturi de ciocolată care într-un fel sau altul au fost pe placul multora”, a scris Cassar.

Mult-așteptatul sequel Gladiator este acum în producție, Malta fiind una dintre locațiile sale de filmare. Apariția lui Crowe în țară în iunie pentru turneul global alături de trupa sa The Gentlemen Barbers a stârnit o serie de teorii conform cărora ar fi fost într-un fel implicat în continuare – o sugestie pe care a negat-o cu fermitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *