Decizie CNA fără precedent: Liber la căutat „tunelurile” și „piramidele” din Bucegi

Spread the love

În emisiunea „Să vorbim despre tine” difuzată pe postul Nașul TV în data de 05.05.2023 au fost prezentate imagini din interiorul munților Bucegi, imagini care reprezentau „tuneluri” și „piramide” secrete.

În urma sesizărilor făcute, membrii Consiliului Național al Audiovizualui ( CNA) au analizat emisiunea difuzată de postul Nașul TV și au luat o decizie fără precedent

„În ședința de miercuri, 23 august, CNA a vizionat emisiunea „Să vorbim despre tine” difuzată pe postul Nașul TV în 05.05.2023. În emisiune, invitatul Sacha Stone, influencer britanic, a prezentat imagini din interiorul munților Bucegi, România. Sacha Stone a afirmat că în interiorul Bucegilor există tuneluri de mari dimensiuni, care duc către alte continente. De asemenea, au fost prezentate imagini ale unor structuri de mari dimensiuni (250 metri înălțime), respectiv câteva statui și o piramidă, aflate în interiorul acestor tuneluri. Moderatoarea emisiunii, doamna Gabriela Calițescu, nu a prezentat dovezi independente cu privire la aceste informații, unul dintre motivele invocate de domnia-sa fiind că accesul în tunelurile din Bucegi este interzis. Consiliul a decis, în unanimitate, să amâne analiza emisiunii cu două săptămâni pentru a permite echipei de ziariști de la Nașul TV să verifice la fața locului existența tunelurilor și a construcțiilor din interiorul acestora. În virtutea rolului său de apărător al libertății de exprimare și al liberului acces la informații de interes public, CNA adresează un apel tuturor autorităților relevante să nu împiedice accesul ziariștilor în tunelurile secrete din Bucegi.”, se arată în comunicatul publicat de CNA pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *