Pădurea din România, „magnetul” pasionaților de paranormal, unde sunt semnalate fenomene neobișnuite – VIDEO

Spread the love

Există o pădure în România în care se spune că este ascuns un portal magic care ar duce într-o altă lume. Locul este cunoscut în rândul pasionaților de paranormal. Pădurea de Argint este pădurea din România despre care se spune că ascunde un portal care te poate duce într-o altă lume. Aceasta se află la marginea satului Săcărâmb din Munţii Metaliferi, anunță antena3.ro. Ea a devenit cunoscută în rândul pasionaților de fenomene paranormale după au fost semnalate aici mai multe fenomene neobișnuite. Localnicii din apropiere spun că aud în fiecare noapte zgomote care seamănă cu bătăile într-o tablă de fier însoţite, ritmic, de bubuituri puternice.

Cu toate acestea, niciuna dintre relatări nu a putut fi susținută cu dovezi foto sau video. Înainte de anii ’90, mai mulţi specialişti de la Institutul de Fizică din București au făcut măsurători în cadrul acestei păduri. Aceștia au verificat nivelul radiațiilor, al magnetismului și au luat probe de sol și plante.

Localnicii susțin că unii dintre cercetători le-ar fi spus acestora că este ceva ieșit din comun și că aparatele lor de măsurare au fost date peste cap. Turiștii se opresc să bea apă din izvorul energiei și al potenței Mulți cred că locul reprezintă un portal către altă dimensiune, prin intermediul căreia extratereștrii vizitează planeta noastră, însă nimic nu este dovedit:

VIDEO DISPONIBIL AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *